​ 22 vjet nga beteja e Kaqandollit

0
26

Sot mbushen 22 vjet nga beteja e Kaqandollit, njëra ndër më të lavdishme të UÇK-së, jo vetëm në Llap, por në tërë Kosovën.

Kjo ishte beteja e parë frontale në Llap që zhvilloi UÇK-ja kundër forcave serbe.

Gjatë tri ditë luftimesh me forcat kriminale, në altarin e lirisë ranë për të mos vdekur kurrë dëshmorët Bekim Maliqi, Bekim Lushaku, Naim Zhegrova, Fadil Sejdiu, Habib Zeka, Islam Rekaliu dhe Selim Rekaliu.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here