​Hapet ekspozita me fotografitë ish-presidentit Rugova

0
115

Në ambientet e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës janë ekspozuar fotografi që pasqyrojnë aktivitetet të më shumë se tri dekadave të ish-presidentit Ibrahim Rugova dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Kryetari i kësaj partie, Lumir Abdixhiku dhe deputetë të tjerë kanë marrë pjesë në hapjen e kësaj ekspozite me fotografi të Adnan Ruhunit.

Ai që nga viti 1991 ka përcjellë të gjitha aktivitetet e LDK-së dhe ish-presidentit Rugova.

Ai tha se synon që edhe në të ardhmen të realizojë ekspozita të tilla me fotografi të shumta.

Ky aktivitet është mbështetur nga Ministria e Kulturës dhe Biblioteka Kombëtare e Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here