Si të forconi gjoksin? Zbuloni dy sekrete

0
35

Nëse doni të ngrini dhe të forconi gjoksin zgjidhja nuk janë operacionet. Në kushte shtëpie ju shumë mirë mund të merreni.

Ushtrime specifike për muskujt e gjoksit janë pompat. Qëndroni ulur në një stol dhe merrni dy pesha me nga 5 kg secila. Ngrini krahët në drejtim me gjoksin dhe në lartësi me gjoksin e më pas ulini.

Përsëriteni këtë veprim 10 herë, çdo ditë.

Pas ushtrimeve, në darkë bëni masazh gjoksit me vaj ulliri ekstra të virgjër. Më pas fshijeni me një peshqir të butë, jo ta shpëlani.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here