Fotot/ Portretet e rralla të Skënderbeut

0
60

Kërkuesi, Aurenc Bebja ka arritur të zbulojë një protret të hershëm të Gjergj Kastrioti Skënderbeut. Ai ka arritur të gjejë medaljen artistike të skulptorit Heinrich Kautsch mbi të cilën ndodhet portreti i Skënderbeut.

 

Bebja shkon më tej në këtë hulumtim ku thotë se viti i lindjes dhe ai i vdekjes së Skënerbeut janë të gabuar.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here