Akuzat e Bekim Jasharit ndaj Sami Lushtakut: Gjatë luftës iku në Gjermani, m’i la vetë babën dhe mixhën

0
119
Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka shpërthyer sot në akuza ndaj ish-kryetarit të kësaj Komune, Sami Lushtakut. Përveçse e ka akuzuar për bllokim të punës së Komunës së Skenderajt, ka thënë se Lushtaku gjatë luftës “i ka lënë babën dhe mixhën e tij në Kosovë ndërsa vetë ka ikur në Gjermani”

Ai ka thënë se po sabotohet nga Lushtaku, i cili e ka orkestruar këtë veprim me partitë opozitare.

“Mu më befasoi fakti sot se pse 3 këshilltarët e AKR-së nuk erdhën, që kanë qenë në seancën e fundit… pse iu bashkëngjiten këtij grupi… se Sami Lushtaku nuk më befason aspak. Sami Lushtaku edhe babën edhe mixhën tem në 93-ën i ka lonë. 5 vjet ka ikë në Gjermani. S’më befason ai, sepse është po ai Sami që ka qenë atëherë”, ka thënë Jashari.

Ndryshe, Jashari ka thënë se sot një pjesë e këshilltarëve komunalë kanë lëshuar seancën dhe duke bllokuar punimet.

“Fillimisht një pjesë këshilltarëve komunalë nga radhët e PDK-së lëshuan seancën e datës 30 janar, duke bllokuar zgjedhjen e komiteteve funksionale obligative për funksionimin e Kuvendit, por në bashkëveprim me këshilltarët e partive të tjera arritën të bllokojnë zgjedhjen e këtyre komiteteve. Sot vazhdimin e seancës e bllokuan edhe një pjesë e këshilltarëve. Qeveria e kaluar nuk e ka parë të arsyeshme që në plan zhvillimor për pesë vite, nga 2017 deri në 2021 të mos ndajë më shumë se 6 hektarë parcelë si zonë ekonomike dhe atë ku në Runikë, duke pasur hapësira të mjaftueshme dhe vende më të mira dhe më joshëse për investim”, ka thënë Jashari.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here