Kështu u transformua hyrja ne Konviktet e Prishtinës

0
62

Në Qendrën e Studentëve në Prishtinë së fundmi është bërë një investim, konkretisht në hyrje të saj.

Tashmë hyrja kryesore e kësaj qendre ka marrë pamje tjetër. Dera e metaltë është larguar për t’i lëshuar vend një hyrje pa derë dhe në një kabine për roja, shkruan Ndërtimi.info.

Struktura e ngritur nga betoni mbanë edhe mbishkrimin “Qendra e Studentëve”, e cila në mbrëmje ndriçohet.

Ndërkaq, në Qendrën e Studentëve në përfundim e sipër është edhe Konvikti VIII.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here