100 mijë euro për Epopenë e UÇK-së

0
32
Qeveria ka ndarë 100 mijë euro për shënimin e Epopes së UÇK-së e cila mbahet më 5, 6 dhe 7 mars.

Ky manifestim do të mbahet nën patronatin e Qeverisë se Kosovës.

Mjetet janë ndarë  nga kategoria ekonomike e rezervës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here