29-vjeçarja e virgjër në pritje të një fëmije. Rasti që ka habitur rrjetin

0
84

Lauren është një 29-vjeçare, e cila edhe pse e virgjër, është në pritje të fëmijës së saj të parë. Nëna e ardhshme jeton në Kanda dhe ndihet shumë e lumtur që do sjellë në jetë një fëmijë. Mund të duket e habitshme por, nuk asgjë të tillë në këtë mes. Ajo ka përdorur fertilizimin artificial, pasi dëshira e saj është që të besë gjithë jetën e virgjër pasi nuk dëshiron një partner në jetën e saj.

 

Lauren hasi kundërshtimin e doktorëve dhe familjes së saj për këtë vendim, mirëpo ajo së shpejti do të sjellë në jetë fëmijën e saj. Ajo vuan nga një sindromë e cila quhet hypopituitarism, dhe ka të bëjë me zhvillimin e vonuar të hormoneve. Edhe pubertetin e ka kaluar në një moshë shumë më vonë se të tjerët, dhe kjo e ka bërë të jetë më e distancuar ndaj dëshirave seksuale. Edhe pse në një moshë më të madhe, përsëri ajo nuk ndjen nevojën e një partneri në jetë, dhe e vetmja lumturi që ka është ardhja në jetë e fëijës së saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here