EUROSIG Kosova merr “Medaljen e Mirënjohjes” nga Presidenti Thaçi

0
41

EUROSIG Kosova, pjesë e EUROSIG Group, mori sot nga Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, “Medaljen e Mirënjohjes”, si një nga Kontribuesit dhe Tatimpaguesit më të mëdhenj dhe më të mirë në ekonominë e Kosovës.

Çmimi u tërhoq nga Presidenti i EUROSIG Group, Z. Kadri Morinaj, në aktivitetin e organizuar në Prishtinë, nga Oda Ekonomike e Kosovës, në prag të 10-Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here