Njihuni me 74-vjeçaren e fiksuar pas ngjyrës jeshile (FOTO

0
59

Elizabeth Sweetheart, 74 vjeçe nga New York në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, është e fiksuar në ngjyrën e jeshile.

Gjërat e saj, gardëroba dhe gjithçka është në këtë ngjyrë. Ajo ka treguar se fillimisht ka bërë flokët me këtë ngjyrë dhe më vonë gjithçka rreth saj u shndërrua në këtë ngjyrë.

“Çdo gjë duhet të jetë e gjelbër. Edhe burri im i cili nuk është gjelbërosh ka filluar ta dojë këtë”, ka thënë ajo.

Ajo ka treguar se gjithmonë e ka dashur këtë ngjyrë dhe mundohej ta kishte në gardërobën e saj.

Elizabeth po ashtu ka treguar se një ditë e zakonshme e saj fillon me këtë ngjyrë, kur zgjohet dhe shkon në kuzhinë ndez dritat dhe gjithçka bëhet jeshile.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here