Ish-Metalurgjiku në Elbasan, nga gangrenë në kompleks parqesh industriale

0
37

Zona e ish-Metalurgjikut në Elbasan, nga një gangrenë e së shkuarës do të shndërrohet në një kompleks parqesh industriale.

Këtë e bëri të ditur Kryeministri Edi Rama, nga Elbasani ku mblodhi kabinetin qeveritar, në vijim të traditës së krijuar tashmë për mbledhjen e qeverisë çdo muaj në një qark të vendit.

“Kemi diskutuar edhe për projektin e transformimit të zonës së ish-Metalurgjikut, një tjetër gangrenë e së shkuarës, ku jemi shumë të fokusuar në çuarjen përpara të vizionit të kompleksit të parqeve industriale, dhe për të cilën po punojmë intensivisht nëpërmjet ministrisë sonë të Financave dhe Ekonomisë”, tha Rama

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here