Meshkujt preferojnë këto lloj vajzash!

0
96

Nuk ka të bëjë me bukurinë!

Kur vjen puna për në shtrat, meshkujt bëhen pak fare “të verbër”. Sipas një studimi britanik, meshkujt preferojnë femrat më të shkurtra dhe nuk bëhet fjalë për shijet estetike.

Ato ndoshta nuk janë më të bukurat, por janë më të dashurat për meshkujt. Një eksperiment i realizuar me 10 mijë çifte anglezë, ka konfirmuar teorinë.

Nga pikëpamja e meshkujve, shtati i shkurtër i femrave përfaqëson për ta një dashuri perfekte. Pëlqimi është i lidhur edhe me kiminë; te gratë e shkurtra dominon estrogjeni, hormone që gjenden më pak te femrat e gjata.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here