Ndodh në Francë, gjobitesh nëse punon shumë

0
60

Në shkurt, një bukëpjekës nga Aube mori një gjobë prej 3.000 euro pasi ka punuar 7 ditë në javë verën e kaluar.
Bukëpjekësi në Francë ne Lusigny-sur-Barse u sanksionua shkurtin e kaluar pasi kishte punuar shumë verën e kaluar. Ai u gjobit 3,000 euro për hapje çdo ditë të furrë së tij, thotë TF1.

Furrë e tij gjendet në një qytet me 2.000 banorë, në rrugën e liqeneve të pyllit të Orientit, në Aube.

Një zonë turistike që sheh mijëra vizitorë çdo verë. Për disa vite, bukëpjekësi mori një ndihmë që i lejoi të punonte çdo ditë në korrik dhe gusht. Qarkullimi i fitimit i arritur gjatë këtyre dy muajve i lejon atij, sipas tij, të mbajë hapur furren gjatë gjithë vitit.Një situatë e keqardhur nga kryetari i fshatit:

“Ne duhet të kemi një sens të përbashkët, ne jemi në një zonë ku nuk ka shumë konkurrencë (…) le të punojnë njerëzit ndërsa vizitorët presin për këtë shërbim “shpjegon ai.Për momentin, bukëpjekësi ende nuk ka paguar gjobën e tij dhe ende shpreson se do të reduktohet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here