Berisha i shqetësuar nga Serbia me ndërtimin për serbët “Lugina e Djellit”

0
275

Projekti Lugina e Diellit i cili tashmë ka përfunduar në Gjykatë, duke qenë palë paditëse Qeveria e kosovës ka ngritur zërin e deputëve.

 

Njëri prej tyre ësht deputeti i KK-së, që vie nga Nisma Zafir Berisha, i cili në murin e tij të rrjetit social facebook ka shkruar

 

” Kolonizimi i Kosovës nga Serbia me ndërtimin e vendbanimit të ashtuquajtur “Lugina e Djellit” për serbët në veri të vendit, është tregues shqetësues për tërsin territoriale dhe stabilitetn e sigurin rajonale.
Herët apo von, Kosova dhe qytetarët e saj kan me i vuajtur pasojat e heshtjes karshi k,ti realiteti të hidhur që po krijohet në Kosovë e që rrjedhë nga bisedimiet e papërgjegjëshme në Bruksel me Serbin!
Largimi nga Kosova i Serbis me luftë dhe rikthimi i saj përmes bisedimeve politike ma kujtojn një fjalë të pleqëve që thonin “Shpeshëher shqiptarët, atë që e kan fituar me luftë e kan humbur në paqe”rtimin e vendbanimit të ashtuquajtur “Lugina e Djellit” për serbët në veri të vendit, është tregues shqetësues për tërsin territoriale dhe stabilitetn e sigurin rajonale.

Herët apo von, Kosova dhe qytetarët e saj kan me i vuajtur pasojat e heshtjes karshi k,ti realiteti të hidhur që po krijohet në Kosovë e që rrjedhë nga bisedimiet e papërgjegjëshme në Bruksel me Serbin!

Largimi nga Kosova i Serbis me luftë dhe rikthimi i saj përmes bisedimeve politike ma kujtojn një fjalë të pleqëve që thonin “Shpeshëher shqiptarët, atë që e kan fituar me luftë e kan humbur në paqe” ka shkruar Berisha

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here