Blerim Bexheti uron gjithë shqiptarët për miratimin e ligjit të gjuhës shqipe

0
55

Kryetari I Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, njëkohsishtë udhëheqësi I Sekretariatit për çështje Juridike në kryesin e BDI-së, uron të gjithë shqiptarët për miratimin e ligjit të gjuhës shqipe në Kuvend.

Me miratimin e ligjit të gjuhës shqipe, përmbyllet një kapitull një dekadësh I Marveshjes së Ohrit. Gjuha shqipe, ka qenë përcaktim I liderit të BDI-së Ali Ahmetit, që nga hartimi I MO-së, e deri në zyrtarizimin e gjuhës shqipe. Urime të gjithë qytetarëve shqiptarë të Maqedonisë

Me respekt, Kryetari I Komunës së Sarajit dhe udhëheqës I Sekretariatit për çështje juridike në BDI, Blerim Bexheti

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here