Rrugët “Fehmi Agani” e “Hajdar Dushi” në kryeqytet bllokohen për 60 ditë

0
396

Të hënën, më 19 mars, do të fillojë realizimi i kontratës për ndërtimin e kanalizimit fekal dhe atmosferik në rrugët Fehmi Agan dhe Hajdar Dushi, si dhe ndërtimi i sistemit të ujësjellësit në rrugën Fehmi Agani, njofton Komuna e Prishtinës.

Sipas këtij njoftimi, këto rrugë do të jenë të bllokuara deri në kryerjen e punimeve, që pritet të zgjasin rreth 60 ditë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here