20 gjërat që femrat i duan te një mashkull

0
122

Pyetja se çfarë femrat kërkojnë te një mashkull është temë e shumë poemave, eseve, dhe filmave komikë e romantikë.

Por më në fund është gjetur përgjigja e kësaj pyetje, dhe është tejet e thjeshtë: përgjigja varet nga preferencat e gruas, transmeton Telegrafi.

Çdo vajzë/grua ka shije dhe preferenca të ndryshme, e kjo është veçanërisht e vërtetë kur vjen fjala te seksi.

Sidoqoftë, për t’i identifikuar dhe renditur trajtat që e bëjnë një mashkull ‘hot’, janë anketuar mijëra femra dhe rezultatet janë publikuar.

5 TRAJTAT E KARAKTERIT QË FEMRAT I KËRKOJNË TE NJË MASHKULL

– Besueshmërinë
– Sigurinë
– Zemërgjerësinë
– Integirtetin moral
– Të qenit baba i mirë

5 TRAJTAT E PERSONALITETIT QË FEMRAT I KËRKOJNË TE NJË MASHKULL

– Sensi i humorit
– Inteligjenca
– Pasioni
– Vetëbesimi
– Zemërgjerësia

5 AFTËSITË PRAKTIKE QË I KËRKOJNË ATO TE NJË MASHKULL

– Të dëgjojnë
– Të jenë romantik
– Të jenë të mirë në shtrat
– Të dinë të gatuajnë dhe pastrojnë
– Të kenë potencial për të arritur sukses

5 ATRIBUTET FIZIKE QË I KËRKOJNË FEMRAT TE NJË MASHKULL

– Stil të mirë
– Fytyrë të bukur
– Të jenë të gjatë
– Të kenë trup të mirë me muskuj
– Të jenë të përkushtuar pas fitnesit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here