Policia në rrezik nga qytetarët

0
63

Kohëve të fundit, sulmet ndaj zyrtarëve policorë janë shtuar dukshëm.

Rasti i fundit që ndodhi ishte të dielën kur brenda stacionit policor të Gjilanit një polic u sulmua e një tjetër u pengua në detyrën e tij, raporton T7.

Vetëm në tre muajt e parë të këtij viti, janë shënuar 37 sulme fizike ndaj zyrtarëve policorë, dhe 50 raste të pengimit në detyrë.

Ndërkaq, në vitin 2017 ishin rreth 145 raste të raportuara si sulm ndaj personit zyrtar gjatë kryerjes së detyrës, e në kuadër të kësaj shifre hyjnë edhe rastet ndaj zyrtarëve policor.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here