KFOR me Ushtrinë e Serbisë shqyrtojnë situatën e sigurisë në Kosovë

0
110

Shefi i Shtabit të përgjithshëm të Ushtrisë së Serbisë gjeneral Lubisha Dikoviq në Nish ka biseduar me komandantin e KFOR-it, gjeneralmajorin Salvatore Cuoci për situatën e sigurisë në Kosovë dhe përgjatë kufirit Kosovë-Serbi, përcjell FoNet kumtesën e Ministrisë serbe të Mbrojtjes

Me këtë rast Dikoviq ka theksuar se prania e forcave ndërkombëtare në Kosovë është faktori i rëndësishëm për sigurinë e përgjithshme dhe stabilitetin, në, siç e ka quajtur ai, krahinën tonë jugore.Ai ka përfunduar se Ushtria e Serbisë i jep rëndësi të veçantë bashkëpunimit me KFOR-in.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here