​Këto vende do të mbeten pa energji elektrike

0
300

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:
Nërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 25.04.2018 në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV j17 MAP”Qendra e Paraburgimit” (Kodi:19000017) prej orës 10:30 deri në ora 11:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Paraburgimit
Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollim i lidhjeve te TMRR-ve.
Prizren
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1
Më  25.04.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Llokvica (Kodi:31000026012) prej orës 09:00 deri në  ora 13:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesë: Llokvica.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave së metalt në rrjetë sipas projektit  Prizreni Lot10 -2017 ( Zhupa)
2.
Më  25.04.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Reqani 1 (Kodi:31000026010) prej orës 09:00 deri ne  ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesën: një pjesë e Reqanit.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave të metalit në rrjet sipas projektit  Prizreni Lot10-2017(Zhupa).
3.
Më 25.04.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Vala Llokvice (Kodi:31000026042) prej orës 09:00 deri ne  ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Vala Llokvicë.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave të metalit në rrjet sipas projektit  Prizreni Lot10 -2017(Zhupa).
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 25.04.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kullat (Kodi:31000004) prej orës 11:00 deri në ora 12:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Adem Jashari, Zara, Behajdin Allaqi, Pellazgët, Fadil Rifati, Abdyl Beqiri, Ulpiana, Skënder Rexhepi, Tefik Çanga, Marie Kraja, Faredin Hoti, Aleks Buda, Sarajeva, Vjosa, Shkodra, Ukë Bytyqi, Alajdin Rrahmanaj, Akili, Elena Gjika, Beteja e Kabashit,   Ahmet Prishtina, Flamuri, Avdi Shala, Mahir Domi, Martirët e Kabashit, Sef Kosharja, Rozafa, Selver Maqkaj, Shaip Zurnaxhiu, Risani, Sahit Tixhaj, Rrustë Kabashi, Ali Pashë Tepelena, Bajroni, Ali Ibra, Dervish Hima, Durresi, Garibaldi, Hamzë Ukaj, Kolë Jakova, Tamil Shala, Bashkim Sukaj, Nëna Terezë, Fadil Ferati Sami Koka dhe Sheshi UÇK.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i përçuesve dhe testime.
2.

Më 25.04.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Grnqari (Kodi:31000009) prej orës 12:30 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin :Fsh.Gerqari, “Breu Petrol” Hysen Hoxha
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i përçuesve dhe testime.

3.

Më 25.04.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Korisha (Kodi:31000010) prej orës 14:00 deri në ora 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i përçuesve dhe testime.

4.
Më 25.04.2018 në NS 35/10kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Reshtani (Kodi:32039006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reshtani, Theranda (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1 dhe Reshtani 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e daljes 10 kV Reshtani nga NS 35/10 kV Theranda në NS 110/35/10 kV Therande-Shirokë.

5.

Më 25.04.2018 në NS 35/10kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Theranda (Kodi:32039003) prej orës 09:00 deri në ora 10:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi dhe Mulla Nura.
Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e daljes 10 kV Theranda nga NS 35/10 kV Theranda në NS 110/35/10 kV Therande-Shirokë.
Gjakovë
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 25.04.2018 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Cermjani (Kodi:80080012) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:  Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.
2.
Më 26.04.2018 në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi:81000005) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin  fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaqi (një pjesë),
Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne largpërçuesin për konsumatorin N.SH “Provet” Blend Bejdoni sipas PPE nr.14757.
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 25.04.2018 në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Nr 21  (Kodi:81084018) prej orës 11:30 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin  rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.
2.
Më 25.04.2018 në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Nr 40  (Kodi:81084019) prej orës 11:30 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rruga Tirana.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.
3.
Më 25.04.2018 në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Inkubatori  (Kodi:81084023) prej orës 11:30 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Bajram Curri, Dërgut Vokshi, Ismail Qemali, Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, UÇK, Sadik Pozhegu, Sadik Stavileci, Skënderbeu dhe Sylejmon Vokshi.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.
Mitrovicë
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 25.04.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Prekazi (Kodi:74000003) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 15:00-18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë dhe Lubavec.
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave të reja.
1.
Më 25 dhe 26.04.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica ll do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV TS Heta  (Kodi: 71075008002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: një pjesë e rr. Dëshmorët e kombit.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllit ajror 10 kV për implementimin e projektit  Lot 4_2017 “Blinda e Re Zhabar” në Mitrovicë.
2.
Më 25 dhe 26.04.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica ll do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV TS Bashkimi-2  (Kodi: 71075001017) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë një pjesë e rr. Dëshmorët e kombit.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllit ajrore 10 kV për implementimin e projektit  Lot 4_2017 “Blinda e Re Zhabar” në Mitrovicë.
3
Më 25 dhe 26.04.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica ll do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Morinet (Kodi: 71075001002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe
prej orës 13:00 deri në ora 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: TS Morinët.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllit ajror 10 kV për implementimin e projektit  Lot 4_2017 “Blinda e Re Zhabar” në Mitrovicë.
Pejë
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 25.04.2018 në NS 110/10 kV Istog  do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dubrava-Rakoshi (Kodi: 54000006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll dhe  Cerkolez.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllës se thyer ne fshatin Kovragë.
2.
Më 24.04.2018 në NS 110/10 kV Istog  do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Onixi (Kodi: 54000003) prej orës 08:00 deri në ora 10:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Durravë Hysenajt, Tomoci – Kushtrimi, Dobrushë Xhamija, Dobrusha e Mesme, Te Drejtorija, Lubovë – Ademajt, Lubovë Kulla, Carralluka, Carralluka 2, Korabi, Blinda Banje, Lagja e Re Banje, Banje Minoritetet, Onixi, Kulla, Lagjja Delibeg .
Gjithashtu pa furnizim me energji elektrike do të mbesë Centrali Solar Onix( Kodi:5400000304500)
Arsyeja e ndërprerjes: Evitim rreziku- Ndërrim i kabllit nga Transformatori deri në ormanin shpërndarës në TS Banja, minoritetet.
Gjilan
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 25 dhe 26.04.2018 në NS 110/10 kV Kamenica  do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Muqiverrci (Kodi:62000011) prej orës 08:00-11:00 dhe prej ores  14:00-17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berivojcë, Qarrakofcë, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit ACSR 240mm2 për ndërtimin e LP 110kV NS Berivojca – NS Kitka.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here