Izet Haxhia rihap çështejn Hajdari, dorëzon kërkesën në gjykatë

0
38

Izet Haxhia dorëzon kërkesën për rigjykim në gjykatë Kërkesa e depozituar në gjykatë pak momente më parë.

Kërkesa u depozitua në gjykatën penale Tiranë.

Report TV mëson detajet e këkesës së Izet Haxhisë. Haxhia: “Dua te rigjykohem, procesi ndaj meje i pa drejte dhe ne mungesë”.

Kërkesa e Haxhisë do te hidhet në short nga gjykata.

Shqyrtimi kërkesës do të bëhet brenda 1 jave dhe më pas do të caktohem seancat.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here