Kështu shkëmbyen sharje Arben Gashi dhe Xhavit Haliti sot në Kuvend

0
82

Sharje me nënë në Kuvendin e Kosovës: Xhavit Haliti dhe Arben Gashi kanë përdorur fjalor të rëndë sot

Skena të tilla tashmë janë bërë përditshmëri në Kuvendin e Kosovës.

Gjithçka nisi kur, Arben Gashi, deputet i LDK-së kërkoi fjalen nga kryesuesi, Xhavit Haliti me pretendimin se i është përmendur emri, raporton T7.

Më pas debati mes dy deputetëve nisi të ashpërsohet.

Kur kolegët u munduan ta qetësojnë, Gashi u tregua edhe më i ashpër.

Por, as Haliti nuk u tregua i kujdeshëm me fjalorin.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here