Pajtohen dy familje në Drenas, gjatë muajit Ramazan

0
187

Dy familje janë pajtuar sot në Drenas, duke e falur kështu gjakun.

Pikërisht në muajin e Shenjtë të Ramazanit, pajtimi dhe falja është bërë në Xhaminë e komunës së Drenasit.

Hoxhallarë të shumtë kanë qenë të pranishëm në këtë pajtim të familjes Topalli nga Baica-Drenas si dhe të familjes Gjeli nga Likoshani-Drenas.

Këtë ngjarje e ka bërë të ditur përmes rrjetit social Facebook, Hoxhë Fatmir Latifaj.

Postimi i plotë:

Tani sa ndodhi:

Sot me daten 20.05.’18

Pajtimi dhe falja në Xhaminë e Drenasit!

Hoxha Fatmir Latifaj me ekipën e pajtimit: Hoxha Xhevat Kryeziu, haxhi Rizah Zekollin, haxhi Vesel Xhemajlin, Ali Pasomen, Idriz Shtuticen dhe Ukë Ukaj arritën t’i pajtojnë Familjen Topalli nga Baica – Drenas, me familjen Gjeli nga Likoshani – Drenas!

Allahu n’a mundësoft që t’i pajtojmë popullin Shqiptarë
Amiiiin.
Me respekt Hoxha Fatmir Latifaj

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here