Samsung dhe Red Bull sfidojnë përdoruesit të ‘Shikojnë Pamjen e Madhe’ në një video të re të sporteve ekstreme

0
46

Videoja përmban veprime të jashtëzakonshme nga skateborderi legjendar Pedro Barros për shikuesit që t’i shijojnë në televizorët QLED me ekran të madh.

Samsung Electronics Co., Ltd. zbuloi sot një video të re të sporteve ekstreme në bashkëpunim me Red Bull dhe skateborderin legjendar brazilian Pedro Barros. Nën tematikën “Shiko Pamjen e Madhe”, video e re i fton shikuesit të përjetojnë veprimet dhe intensitetin e skatebordit, ndërsa Barros luan përmes një strukture të modeluar me disa prej sfondeve më të bukura të botës si Barcelona dhe New York.

Pas suksesit të bashkëpunimit të parë të Red Bull me Samsung nën titullin ‘Shiko të Papriturën’, koncepti i ri thekson intensitetin e skatebordit ndërsa tregon gjithashtu aftësitë e televizorëve QLED të Samsung. I disponueshëm në ekrane super të mëdha që variojnë nga 65 polësh deri në 88 polësh, televizorët QLED mund të tregojnë cilësinë më të lartë dhe të gjallë të imazhit sot në treg, duke kapur çdo ngjyrë dhe lëvizje me qartësi të pacënuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here