Gati 130 mijë euro në banka dhe veturë 25 mijë, ky është ministri milioner i qeverisë

0
107
Ministri i Inovacionit, Besim Beqaj ka deklaruar një pasuri marramendëse.

Mbi 2 milionë e 482 mijë euro është vlera që Beqaj ia ka dhënë pasurisë së tij vetëm në pronat e paluajtshme

Shtëpi, objekte afariste dhe tokë, janë vetëm disa nga pronat e ministrit Beqaj.

Beqaj ka deklaruar se në bankat kosovare posedon një shumë ‘cash’ prej 171 mijë e 500 euro.

Po ashtu, ai posedon dy vetura që kapin vlerën prej 37 mijë e 500 eurosh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here