Vajza jeni në kërkim të “princit të kaltër” dhe nuk po ja dilni? Ja çfarë duhet të dini

0
170

Epo kur vjen fjala tek kërkimi i partnerit ideal pothuajse të gjithë i kemi brenda vetes disa kritere që synojmë që partneri ideal ti ketë.

Ka nga ata që janë të fiksuar pas biondeve, ka nga ata që e duan partneren të palestruar por ka edhe nga ata që fiksohen tek mosha.

 

Dhe normalisht mund të na lindi pyetja: “Nëse bëjmë shumë meshkujt së bashku cila mund të ishte gruaja ideale?”

Portali amerikan “Lovoo”, ka intervistuar më shumë se 2000 burra dhe rezultatet e nxjerra janë si më poshtë:

Pesha: 58 kilogramë

Gjatësia: 168 cm

Gjoksi: Nr.3

Flokët: Ngjyrë gështenjë natyrale

Sytë: Ngjyrë blu

Të ketë trup të pastër pa tatuazhe

Të çmendet pas futbollit

Të pëlqejë muzikën “Rock”

Të pijë verë të bardhë

Të punojë si infermiere në spital

Ta haj mishin

Të ngasë një “Mini Cooper”

Të preferojë udhëtimet

Epo vajza nëse doni që t’ju përlqejnë meshkujt bëni mirë të filloni dhe ti zbatoni porositë e listës së mësipërme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here