Dëmtohet përsëri kabllo elektrike në Veternik, qytetarë e biznese mbeten pa rrymë

0
40

KEDS ka njoftuar se edhe sot është dëmtuar kabllo gjatë punimeve në Magjistralen Prishtinë-Ferizaj, te Veterniku.
Kjo ka shkaktuar mungesë të furnizimit në atë pjesë të qytetit duke lënë shumë qytetarë dhe biznese pa rrymë.

Një gjë e tillë ka ndodhur edhe para dy javesh gjë që është e papranueshme sepse po ndodh nga pakujdesia e kontraktorit.

“KEDS ka ofruar gjithë bashkëpunimin e vet për për të evituar këso lloj prishjesh, por siç ka ndodhur edhe para dy javëve, justifikimi i kompanisë që po punon në ndërtimin e rrugës ka qenë se ‘nuk e ka ditur vendndodhjen e kabllove’”, thuhet në komunikatën e KEDS-it.

Ne kemi njoftuar edhe organet e rendit rreth këtij rasti dhe shpresojmë që ata do të ndërmarrin hapat e nevojshëm të cilët i parasheh ligji për raste të tilla.

Ndërkohë ne ju kërkojmë ndjesë të gjithë konsumatorëve që janë afektuar nga kjo prishje por pa fajin tonë dhe sigurojmë që po e bëjmë të pamundurën për sanimin e kësaj prishjeje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here