Nisin përgatitjet për ndërtimin e parkingut nëntokësor te Fakulteti Filologjik

0
34
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se sot është publikuar njoftimi për parakualifikim për kompanitë e interesuara për ndërtimin e parkingut nëntokësor te Fakulteti Filologjik

Ky parking me minimum 500 vendparkime, sipas njoftimit është një prej investimeve më të mëdha në Komunën e Prishtinës.

“Në fazen e parakualifikimit do të kalojnë vetëm kompanitë/konzorciumet që kanë dëshmi të përvojes dhe dëshmi të kapacitetit financiar. Në sipërfaqe do të zgjerohet hapësira gjelbëruese duke rritur parkun qëndror të Prishtinës”, thuhet ndër të tjera në njoftim.

Punimet priten të fillojnë sivjet dhe të zgjasin 18 muaj.

Dokumentacioni mund të tërhiqet në Komunen e Prishtinës ndërsa afati për parakualifikim është deri me datëm 5 korrik 2018.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here