Vetura rrëshqet në një lum në Pejë

0
53

Një veturë ka përfunduar në një lum në Pejë, si pasojë e një aksidenti.

Vetura e zbrazur duket të ketë rrëshqitur nga pakujdesia dhe ka rënë në lumë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here