Del në shitje ferrari i vitit 1963

0
86

Është e njohur si një nga makinat më të çmuara në botë dhe është mjaft e rrallë, vetëm me 39 modele të prodhuara. Ferrari 250 GTO i vitit 1963 ka vendosur rekond duke u shitur në ankand për 70 milionë dollarë. Ky mendohet të jetë çmimi më i madh i paguar ndonjëherë për një makinë.
Makina raportohet se është blerë nga një biznesmen amerikan.j.j

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here