Vendet që të mbeten pa rrymë

0
89

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.06.2018 në TS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llazareva (Kodi:15019005 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

2.

Më 27.06.2018 në TS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushniku (Kodi:16023003 ) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleqka e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 26,27.06.2018 në TS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Gjon Sereçi (Kodi: 13000010055) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Rr. Gjon Sereçi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet- punime nga firma “Elteko”.

2.

Më 26,27.06.2018 në TS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Herticet (Kodi: 13000010041) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: një pjesë e lagjes Kodra e Trimave dhe te Herticët.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet, punime nga firma “Elteko”.

3.

Më 27.06.2018 në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Kodra e Trimave -11 (Kodi: 13000005031) prej orës 09:00-11:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. 27 Nëntori.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet.

4.

Më 27.06.2018 në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (Kodi:14000008 ) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnja, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.06.2018 në TS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi:51000010 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni një pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshani, Klinqini, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

2.

Më 27.06.2018 në TS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Barani (Kodi:53000002 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaçani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe ndërrim i shtyllave.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.06.2018 në TS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi:80080007 ) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, rr.Lekë Dukagjini, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë) dhe Stublla.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

2.

Më 27.06.2018 në TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi:82082002 ) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi rr.605 Hamdi Berisha), rr.606 Pavarësia dhe fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i përçuesve nga shtylla e vjetër në shtyllën e re.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.06.2018 në TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hoqa e Qytetit (Kodi:30035005 ) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Murademi, Lubiqeva, Leskoveci, Kobaja, Jeshkova, Hoqa e Qytetit, Grazhdaniku, Billusha dhe bizneset:Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betoniera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 26.06.2018 në TS 35/10kV Mitrovica ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajri (Kodi:71075004 ) prej orës 07:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Lagjja Bajr dhe Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e rrjetit 10/20 kV.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here