39 foshnje kanë lindur të hënën në Gjinekologji

0
78

Gjatë ditës së hënë në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, kanë ardhur në jetë 39 foshnje

Nga 38 nëna, një prej tyre ka lindur fëmijë binjakë, shkruan Gazeta Shneta.

Në raportin e klinikës janë shënuar 14 lindje me djem dhe 25 me vajza.

Me operacion cezarian kanë lindur 10 nëna dhe po aq kanë sjellë në jetë fëmijë për herë të parë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here