Krenare Çerkini zgjidhet kryetare e Unionit të Studentëve të Kosovës

0
583

Sot, Unioni Studentor i Kosovës konstituoi asamblenë e përgjithshme si dhe zgjodhi strukturat udhëheqëse për mandatin dy vjeçar.

Kryetare e Unionit Studentor të Kosovës u zgjodh Krenare Çerkini, studente e Universitetit “AAB”.

Ndërsa nënkryetar i Unionit u zgjodh Arianit Berisha, student i Universitetit “Ukshin Hoti”.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here