Valon Behrami martohet me kampionen e botës

0
62
Valon Behrami ka vendosur të martohet me Lara Gut.

Valon Behrami është martuar me Lara Gut.

Pas përfundimit të aventurës së Zvicrës në Kampionatin botëror, vetëm 8 ditë më pas, Behrami ka vendosur të martohet me Lara Gut.

“Ju dhe unë, familjet tona dhe miqtë më të afërt përreth nesh, ndjenjat e shtëpisë …. Nuk mund të imagjinoja një mënyrë më të mirë për të thënë po. 11 Korrik 2018,” shkruan Lara në Instagram.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here