Publikohen filmimet e testeve nukleare gjatë ‘luftës së ftohtë’

0
44

Për pesë vitet e fundit, fizikantët dhe ekspertët në Laboratorin Kombëtar të Lawrence Livermore kanë qenë filma deklasifikues të testeve atmosferike bërthamore të kryera në SHBA.

Ekipi ka vendosur rreth 6.500 nga 10.000 filmat e vlerësuar që janë krijuar gjatë testimit të Luftës së Ftohtë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here