Ibrahim Rugova në takim më Bill Clinton në Shtëpinë e Bardhë në vitin 1998

0
127

Për herë të parë faqja FMimages.net publikonë foto të panjohura të presidentit Ibrahim Rugova gjatë vizitës historike të delegacionit shqiptarë në Washington në vitin 1998.

Kosova në vitin 1998 ishte në ditët e saja më të vështira nga pushtimi,dhuna e represioni serb dhe populli shqiptarë i kishte drejtuar shpresën nga Amerika.

Delegacioni shqiptar në krye më Ibrahim Rugovën ishte pritur në Zyrën Ovale nga presidenti amerikan Bill Clinton, ku kishin marrë mbështetje të fuqishme nga presidenti Bill Clinton.

Presidenti Bill Clinton duke perqafuar presidentin Ibrahim Rugova në zyrën Ovale ne Shtepinë e Bardhë. Gjatë këtij takimi presidenti Clinton i kishte premtuar presidentit Rugova, se shumë shpejt do të çlironë Kosovën nga okopimi serb..

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here