“Ana e errët” e urës së Sambollit, s’do ti besoni këto të dhëna

0
99

Është ndër urat më të bukura, por duket se ka dhe një anë të errët.

Të shumtë kanë qenë ata që e zgjedhin për të kryer vetëvrasje.

Policia turke ka shpëtuar jetët e 645 personave të cilët kishin tentuar të kryejnë vetëvrasje duke u hedhur nga urat e Stambollit në tre vitet e fundit.

Pjesëtari i ekipit të shpëtimit, Mehmet Ali Demir, thotë se gjëja e parë që bëjnë është se njihen me personin i cili tenton të vetëvritet.

Demir thotë se metoda e tyre gjatë trajtimit varet shumë nga informacionet të cilat i marrin ndërkohë për personin në fjalë.

Në një tjetër rast, thotë ai, një student ishte varur nga ura dhe po mbahej për rrethojën e sigurisë, ndërkohë që kishte vërejtur gjatë negociatave se duart e tij po rrëshqisnin ngadalë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here