Sejdiu – LDK-së: Ju kemi lutë me e rrëzu Qeverinë, s’keni pasë kohë, tash mos moralizoni

0
39

Seanca e sotme e Kuvendit të Kosovës po kalon nëpër tension dhe replika mes deputetëve.
Dardan Sejdiu, deputet i PSD-së, ka thënë se në gushtin e vitit të kaluar, kur ai ishte në Vetëvendosje, e kanë ftuar LDK-në për ta rrëzuar Qeverinë, ndërsa ata nuk janë përgjigjur.

“Pikërisht në këtë kohë, në gushtin e vitit të kaluar ju kemi lutë me e rrëzu Qeverinë dhe na keni thënë se nuk keni kohë me bisedu, e tash mos na moralizoni kot”, ka thënë Sejdiu.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here