Asad kërkon nga SHBA të mos e ekstradojnë në Mal të Zi

0
136

Pasi Prokuroria malazeze kërkoi arrestimin e ish-operuesit të agjencisë së inteligjencës të SHBA-së, Joseph Asad, duke e akuzuar atë për pjesëmarrje në një përpjekje grusht shteti në një natë zgjedhore, ish-agjenti i hodhi poshtë akuzat dhe i kërkoi Uashingtonit të refuzojnë një kërkesë për ekstradimin e tij.

Asad, në një deklaratë të lëshuar përmes avokatit të tij, Vincent Sitra, njoftoi se ai ishte këshilluar për siguri një konsulent politik perëndimor në Mal të Zi.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here