Vazhdojnë kolonat dhe pritjet disa orëshe në Merdare

0
48

Si çdo ditë të verës, edhe sot po vazhdojnë kolonat dhe pritjet e gjata në pikëkalimet kufitare të Kosovës.

Pika më e ngarkuar sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim kufitar vazhdon të jetë Merdara.

Kështu, në hyrje pritjet janë të gjata deri në 220 minuta, apo tri orë e 40 minuta, derisa në dalje 5 orë e 50 minuta.

Kolonat janë të gjata në hyrje 1500 metra, kurse në dalje 3500 metra, apo tri kilometra e gjysmë.

Pritje deri në një orë ka edhe në dalje të Dheut të Bardhë dhe Mutivodës, derisa në pikat tjera kufitare pritjet janë deri në 20 minuta maksimalisht.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here