Çmimet ekstreme: Apple kërkon 1649 euro për iPhone Xs Max

0
78

Fakti që iPhonet po shtrenjtohen çdo herë e më shumë ka ngjallur shumë diskutime në të gjithë botën.

Me çmimet e reja të iPhone, Apple ndoshta do të shqyrtojë këtë pyetje përsëri.

Në SHBA, Apple po kushton $ 999 për versionin më të lirë të iPhone Xs, plus rreth 80 $ në taksa. I konvertuar në euro, iPhone i ri në SHBA kushton rreth 927 euro.

Në Evropë, megjithatë , çmimi është 1149 euro. Nëse doni më shumë hapësirë, duhet të gërmoni shumë më thellë në xhepin tuaj: 1319 Euro për versionin 256 GB ose 1549 Euro për versionin 512 GB.

Çmimet për iPhone Xs Max janë me të vërtetë aventureske . Versioni me më pak hapësirë ??ruajtëse (64 GB) kushton 1249 euro. Për versionin prej 256 GB ekzistojnë 1419 euro dhe për modelin me 512 GB hapësirë, klientët e Apple duhet të shtrihen 1649 euro.

Në SHBA , versioni më i shtrenjtë i iPhone Xs Max kushton rreth 1330 euro duke përfshirë taksat. Kjo rezulton në një ndryshim të çmimit të konvertuar prej 319 euro.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here