Kosova dhe Austria nënshkruajnë marrëveshje prej 5.3 milionë euro

0
80
Austrisë e përfaqësuar nga Unicredit Bank Austria AG, do të nënshkruajnë Marrëveshjen për kredi në vlerë prej 5.349 milionë euro për financimin e projektit të trajtimit të ujërave të zeza në Komunën e Podujevës.

Marrëveshja do të nënshkruhet nga ministri i Financave Bedri Hamza dhe drejtoresha për Eksport në UniCredit Bank Austria AG Sabina Eder.

Në këtë ceremoni do të marrin pjesë edhe Ambasadori i Austrisë në Kosovë Gernot Pfandler dhe Kryetari i Komunës së Podujevës Agim Veliu.

Pas nënshkrimit të marrëveshjes do të ketë prononcim për media në të cilën do të jepen detaje më të hollësishme të projektit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here