Analistët në dilema për marrëveshjen e mundshme

0
42
Edhe analistët në vend janë në dilema për marrëveshjen e mundshme Kosovë – Serbi

Vazhdimi i dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë me ndërmjetësimin e BE-së, nuk pos shihet si proces me epilog të kënaqshëm për të dy vendet.

Madje analistët kosovarë janë skeptikë se këto bisedime do të sjellin ndonjë marrëveshje, sidomos pasi Beogradi po vazhdon ta kushtëzojë Prishtinën për çështjet ekonomike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here