“Pakoja e re ligjore për FSK-në është për mbrojtje të Kosovës”

0
16
Pakoja e re ligjore për FSK-në është për mbrojtje të Kosovës dhe në pajtim me Kushtetutën.

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, po mbahet debati publik për pakon e Projektligjeve për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar.

Këtë debat e ka organizuar Komisioni i Kuvendit të Kosovës për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcës së Sigurisë së Kosovës në bashkëpunim me Institutin për afirmim të marrëdhënieve ndër-etnike, njofton Klan Kosova.

Kryetari i këtij Komisioni, Haxhi Shala, ka thënë se pakoja e re ligjore për FSK-në është për mbrojtje të Kosovës dhe në pajtim me Kushtetutën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here