Në Isniq organizohet manifestimi kulturor për der të 550 vjetorit të vdekjes së Skënderbeut

0
79

Me rastin e 550-vjetorit të kalimit në përjetësi të Heroit Kombëtar Gjergj Kastrioti-Skënderbeu, sot organizohet eveniment etno-kulturor në ambientet e Muzeut “Etno Kastrioti”, i cili gjendet në Isniq të Deçanit.

Në këtë ngjarje kulturor do të marrin pjesë i pari i komunës personalitete nga jeta politike dhe kulturorë nga Kosova dhe Shqipëria.

Po ashtu, do të jenë të ekspozuara artefakte nga periudha të ndryshme kohore, ku dëshmojnë edhe historinë nder breza, po ashtu do të ketë ushqim tradicional nga sofra tipike shqiptare./

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here