Kundërshtohen planet për kërkime nafte në det pranë Ulqinit

0
62

Në rajonin e Ulqinit kanë nisur kërkimet për naftë e gaz në det.

Marrëveshja e koncesionit është për 30 vjet dhe i referohet disa blloqeve në bregdetin e Ulqinit, në afërsi me Shqipërinë.

Ambientalistët dhe shoqëria civile po i kundërshtojnë kërkimet në det duke thënë se ndërhyrja shkatërron ekosistemin dhe prish rajonin bregdetar të Ulqinit. /VoA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here