Nesër pushim institucionet e Arsimit

0
55

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), njofton të gjitha institucionet e arsimit në Kosovë, se nesër, më datë 28 nëntor 2018, për nderë të festës së flamurit kombëtar, do të jetë ditë pushimi.

Puna në të gjitha institucionet e arsimit të Republikës së Kosovës vazhdon të enjten, më 29 nëntor 2018.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here