Çfarë ajri po marrin prishtinasit këtë mëngjes?

0
31
Kryeqyteti i ngulfatur nga tymi ‘gjunjëzon’ qytetarët.

Me uljen e temperaturave, Prishtina ballafaqohet me një mjegull dhe ajër tmerrësisht të dëmshëm.

Kjo paraqitet nga matjet që bëhen në kohë reale nga Ambasada Amerikane në Prishtinë.

Sot, sipas matjeve të fundit gjendja e ajrit është me koeficient të ndotjes 93, i pranueshëm për personat që nuk vuajnë ndaj ndonjë sëmundje, por i dëmshëm për personat e ndjeshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here