Çfarë thoshte Gent Cakaj për bashkimin Kosovë – Shqipëri?

0
40

Gent Cakaj në nëntor të vitit të kaluar kishte folur rreth bashkimit eventual të Kosovës dhe Shqipërisë.

I pyetur se a duhet bashkuar Kosova me Shqipërinë ai kishte thënë se duhet shikuar mënyra se si mund të bëhet bashkëpunimi mes dy shteteve.

Për më shumë, shikojeni videon.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here