QKMF-ja në Prishtinë që nuk punon vikendit, banorët obligohen të shkojnë më larg

0
23

Banorët e lagjes ‘Muhaxherë’ në Prishtinë po ndihen të diskriminuar në marrjen e shërbimeve shëndetësore.

Kjo pasi, Qendra Mjekësore Familjare që gjendet në këtë lagje, sipas tyre që nga vitit 2015 kur edhe është hapë, asnjëherë nuk ka punuar ditëve të vikendit, përkatësisht, të shtunën dhe të dielën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here